Millenia Ailesi

Millenia Ailesi

Swarovski, ışıltılı ve cesur tonlar, hayranlık uyandıran kesimler ve iddialı parçalarla zamana ayak uyduran lüks takılar tasarlar. Koleksiyonun en sevilen parçalarının yer aldığı Millenia Ailesi ise markanın ikonikleşen sarı, mavi, yeşil,  pembe ve berrak pavé kristalleri ile süslenmiş ışıltılı takılardan oluşur. Canlı, cesur, çağdaş ama aynı zamanda klasik zarafete sahip olan bu mücevher koleksiyonunda kolyelerden bileklik, küpe ve saatlere kadar pek çok tasarım yer alır. 

2008 yılından beri tüm dünyada moda tutkunlarının en sevdiği mücevher koleksiyonları arasında yer alan Millenia Ailesi, hem kendini hem de sevdiklerini mutlu etmek isteyen herkes için Kristal Kutu’da ayrıcalıklarla sunulur. Siz de set halinde veya beğeninize göre özelleştirebileceğiniz Millenia Ailesi ürünlerini Kristal Kutu’nun benzersiz alışveriş deneyimleri ile keşfedebilirsiniz!

Her Tarza Uygun Şık ve Lüks Takılar İçin Millenia Koleksiyonunu Keşfedin!

Swarovski'nin Millenia koleksiyonu, kristallerden ve değerli metallerden işlenmiş lüks bir mücevher serisidir. Millenia koleksiyonu kolyeler, küpeler, yüzükler, bilezikler, saatler ve daha fazlasını içerir. Koleksiyonda yer alan tüm tasarımlar göz alıcı parlaklık, ışıltılı ve sofistike tasarım ayrıntıları ile her tarza uygunluk sağlar. En sade kıyafetlere dahi gösteriş ve şıklık katacak kadar zarif olan takılar, stilinizi en iyi şekilde ifade etmek için çeşitli kristal pavé kesimlerden oluşur. 

Yuvarlak, radiant, octagon, oval, üçgen, kalp, kare, pear ve daha pek çok farklı kesim ikonik Swarovski kristalleri koyu mavilerden uçuk pembelere kadar göz alıcı renklerde sunulur. Maksimum parlaklık ve ışıltı için en son teknolojilerin kullanıldığı Millenia Ailesi hem gösterişli hem de zarif takılar arayanlara göre onlarca farklı alternatiften oluşur. Seçenek fazlalığı sayesinde pear kesim pembe kolye ve küpe gibi gösterişli modellerden berrak square kristal tarzı incelikli tasarımlara kadar her tarza uygun takılar bulabilirsiniz. 

Göz Alıcı Parlaklık ve Işıltı Sunan Millenia Ailesi 

Lüks Millenia koleksiyonunun bir parçası olan ışıltılı ve şık tasarımlar, Swarovski’nin kaliteli mücevher tarzını herkes için erişilebilir hale getirme arzusunu yansıtır. Rodyum ve altın rengi kaplama üzerine usta bir zanaatkarlık ile yerleştirilmiş kristal taşlar günlük görünümünüzü yükseltmek için mükemmel bir seçim olabilir. Gardırobun vazgeçilmezi olan Millenia beyaz drop küpeler ultra modern bir gündüz görünümü için tek başına kullanılabilir. Şık bir davet veya akşam organizasyonu için Millenia ailesinin tamamlayıcı octagon kesim bileklik ve kolyeleri ile kullanılabilir. 

Sarı, pembe, yeşil, turuncu, mavi ve berrak pavé kristallerle çerçevelenmiş takılar, çok yönlü açık renk yelpazesi ile tek başına veya set halinde görünümünüzü yükseltmek için tercih edilebilir. Avangart ve modern tasarımlardan hoşlananlara özel tasarlanan Millenia çift renkli küpe ve bileklik setleri en sade stillere renk patlaması eklemek için harika bir seçim olabilir. Üçgen, octagon, pear, kare veya yuvarlak kesim lüks takılar, her hareket ettiğinizde ışığı yakalayan tarzı sayesinde kendi benzersiz renk kombinasyonunu oluşturmanıza fırsat sunar. Tarzınız ne olursa olsun klasik kare kesim berrak mücevherlerden avangart renk ve tasarımlara kadar Millenia Ailesi ile her görünüme geometrik bir renk katabilirsiniz. 

Sevdiklerinizi Mutlu Etmek İçin Millenia Koleksiyonundan Hediye Seçin!

Millenia ailesinin parçası olan tüm takılar sevdiklerinize beğeneceklerinden emin olduğunuz elegan ve değerli bir hediye vermek için mükemmel bir fırsat sunar. Büyüleyici bir şıklık ve kalabalıkların arasından sıyrılan bir cazibe için tasarlanan Millenia koleksiyonu, doğum günü, Sevgililer Günü, Anneler Günü veya yıldönümü gibi özel anların bir ömür hatıralara kazınmasını sağlar. Bu koleksiyondan bir ürün satın almak isterseniz, Kristal Kutu’da çok çeşitli parçalar bulabilirsiniz. İncelikli drop küpelerden sezon trendi kare kesim şeffaf kolyelere ve zarif şekilde çerçevelenen octagon süslemeli bilekliklere kadar her kadının zarafetine uygun bir seçim mevcuttur. 

Kristal Kutu 4 ayrı Swarovski şubesi ile yeni nesillerden gelecek nesillere aktarılabilecek ışıltılı ve lüks takılar hediye etmenize aracılık eder. Üstelik hızlı teslimat ve ücretsiz kargo fırsatlarından yararlanarak Millenia koleksiyonundaki en şık takıları mağazaya gitmeye gerek kalmadan tek bir tıkla sipariş etmenizi sağlar. Siz de kendinize veya sevdiklerinize eşsiz şık bir hediye vermek istiyorsanız Kristal Kutu’daki Millenia Ailesi ürünlerini seçebilir ve anında sipariş ederek göz alıcı ışıltının büyüsüne kapılmaya başlayabilirsiniz!

 


Daha Eski Gönderi Daha Yeni Gönderi

BeClub üyesi olmak ister misiniz?

Ücretsiz BeClub üyesi olun ayrıcalıklı hizmetlerimizden faydalanın.
Herkesten önce yeni ürünlere erişin.*
Herkesten önce yeni ürünlere erişin.
Doğum gününüze özel %20 ekstra indirim alın.*
Doğum gününüze özel %20 indirim fırsatı
Özel ürünlere erişin.*
Özel ürünlere erişin.
%20 indirim alın.*
%20 indirim alın.
Üye olmak için tıklayın.