Anneler Günü Hediyesi

Anneler Günü Hediyesi

Anneler Günü’ne çok az kaldı! Sizin varlığınız anneniz için en güzel hediye olsa da, hayatınızdaki en önemli kişilerden biri olan annenizi mutlu etmek için ona şık ve zarif bir Anneler Günü hediyesi almayı düşünebilirsiniz. Ona layık olabilecek hediyeyi bulmak her zaman kolay olmasa da, annenizin zevklerini göz önünde bulundurarak kararınızı verebilirsiniz.

Kuşkusuz ki, kadınların çoğu takıları sever. Takı hediye edilen bir kadın, bu hediyenin onun için özel olarak düşünüldüğünü bilerek kendini özel hisseder. Bu yüzden annenize; günlük hayatında tercih edeceği ya da şık bir kombinin tamamlayıcısı olarak kullanacağı şık bir takı hediye edebilirsiniz. Takı denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Swarovski’nin farklı zevklere hitap eden şık takıları, size bu özel gün için geniş bir hediye yelpazesi sunar.

Klasik Şıklık Swarovski Serilerinde

Senelerden beri kadınların aksesuar seçiminde güvendiği bir marka olan Swarovski, artık klasik bir şıklığın göstergesi haline gelen serileriyle göz dolduruyor. Bu serilerden biri olan Millenia zarif olduğu kadar dikkat de çeken bir şıklığın kapılarını aralıyor. Bileklikten küpeye; kolyeden yüzüğe kadar pek çok çeşidin yer aldığı Millenia Serisi’nden alacağınız bir takı ile annenize kombinlerine eşlik edecek ve şıklığını tamamlayacak bir hediye sunma fırsatı yakalayabilirsiniz. Annenizin zevkini en iyi bilen kişilerden biri olarak ona rodyum kaplama, zarif bir görünüme sahip Millenia Serisi takılarından armağan edebileceğiniz gibi; pembe, yeşil, altın, şampanya ya da kahverengi renk kaplama seçeneklerden birini de tercih edebilirsiniz.

Swarovski’nin klasikleşmiş şıklığı temsil eden koleksiyonlarından biri de, hiç kuşkusuz Tennis olur. Işıltının ve göz alıcı taşların hakim olduğu bu koleksiyon; kombinlerini gösterişli bir aksesuarla tamamlamak isteyen anneler için doğru tercih olabilir. Kalp, sonsuzluk, kuğu gibi figürlerin yer aldığı bu seride; ışıltılarla tamamlanmış kalemlere de göz atabilirsiniz. Eğer anneniz bir şeyler yazmayı seviyorsa ya da çantasında kalem taşımayı alışkanlık haline getirmişse, Tennis Koleksiyonu kalemleri onun için mükemmel bir hediye olabilir.

Swarovski’nin en beğenilen serilerinden biri olan Lucent de, Anneler Günü için tercih edebileceğiniz bir diğer koleksiyon. Farklı renk kaplamalarından oluşan takı seçeneklerinin de yer aldığı bu seride, rodyum kaplama olan yıldız desenli takılar anneniz için güzel bir hediye seçeneği olabilir. Ayrıca yaz neredeyse gelmişken ve güneş de kendini hissettirmeye başlamışken, Lucent Koleksiyonu’nda yer alan taşlı güneş gözlüklerinden birini de satın alarak annenize armağan edebilirsiniz.

Yeni Tasarımlarıyla Swarovski Kalitesi

Annenize hediye almadan önce; Swarovski’nin klasiklerinin yanı sıra, yeni sezon serilerine de mutlaka göz atmalısınız.

Yenilikçi bir bakış açısının ürünü olarak ortaya çıkan Matrix Koleksiyonu, sofistike bir görünüm sunuyor. Canlı renklerin ağırlıkta olduğu bu seri, yazın enerjisini yansıtan nitelikte! Anneniz kombinlerine farklı dokunuşlarla canlılık katmaktan hoşlanıyorsa, Swarovski Matrix Serisi’nin alternatifleri doğru tercih olabilir. Anneniz Matrix Serisi’nin ihtişamlı takılarını, şık bir yaz organizasyonunda takarak şıklığını tamamlayabilir.

Swarovski’nin yeni koleksiyonlarından biri olan ve hem pembe hem de sarı çiçek figürlerinin ön planda olduğu Florere Koleksiyonu da, çiçeklerin nahif şıklığından hoşlanan anneler için doğru bir hediye seçeneği olabilir. Bu koleksiyondan annenize Anneler Günü hediyesi olarak kolye, küpe ya da yüzük ile onu çok mutlu edebilirsiniz.

En Şık Anneler Günü Hediyeleri Kristal Kutu’da

Swarovski’nin geniş ürün yelpazesinden annenizin zevkine uygun takıyı seçmek için, Swarovski’nin 2016 yılından beri partner butiği olarak hizmet veren Kristal Kutu’yu tercih edebilirsiniz. Kristal Kutu; müşterilerine avantajlı, güvenli, kolay ve hızlı hizmet sunar. Orijinal ürün sertifikası ile birlikte, 2 yıl garanti avantajıyla size ulaşan Swarovski ürünlerini gönül rahatlığıyla Kristal Kutu üzerinden satın alabilirsiniz. Saat 14:00’e kadar verdiğiniz siparişlerde aynı gün hızlı kargo imkanı sunan Kristal Kutudan aldığınız ürünleri 1 ay içerisinde koşulsuz olarak iade edebilir veya ürünlerin değişimini sağlayabilirsiniz.

Anneler Günü hediyenizi hala almadıysanız ve bu özel günde onu çok mutlu etmek istiyorsanız, uzun yıllar kullanabileceği Swarowski ürünlerine göz atabilirsiniz. Annenize şık, zarif ve her zaman sizi hatırlatacak bir hediye seçmek için Kristal Kutu’da yer alan Swarovski koleksiyonlarını tercih edebilirsiniz.


Daha Eski Gönderi

BeClub üyesi olmak ister misiniz?

Ücretsiz BeClub üyesi olun ayrıcalıklı hizmetlerimizden faydalanın.
Herkesten önce yeni ürünlere erişin.*
Herkesten önce yeni ürünlere erişin.
Doğum gününüze özel %20 ekstra indirim alın.*
Doğum gününüze özel %20 indirim fırsatı
Özel ürünlere erişin.*
Özel ürünlere erişin.
%20 indirim alın.*
%20 indirim alın.
Üye olmak için tıklayın.